Logo Notaris Gombert
  topleft   topright
 

(ECHT)SCHEIDINGSBEMIDDELING

Vervolg...

Door een scheidingsjurist/mediator in te schakelen, komt u vaak sneller tot een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is en bespaart u veelal geld, doordat er vervelende juridische procedures via de rechter voorkomen worden.

(Echt)scheidingsbemiddeling is dus kostenbesparend. Het is vrijwillig en vertrouwelijk én het geeft ruimte voor creatieve oplossingen.

Liesbeth Gombert is onafhankelijk en zorgt voor de complete regeling van uw scheiding. U houdt alles in één hand en u heeft één aanspreekpunt. Daarnaast kan zij vanwege haar notarieel juridische achtergrond u adviseren op het gebied van het wijzigen van de testamenten, de akte van verdeling (als het huis op naam van één van de echtgenoten/partners moet komen te staan) en ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid.

Zodra men het samen eens is, legt Liesbeth Gombert de afspraken vast in een (echt)scheidingsconvenant. Hiermee wordt de kans klein dat er later toch misverstanden ontstaan omdat het convenant een regeling is waar men samen achter staat en het niet door de rechter is opgelegd.

 

< Ga terug Ga terug

 
  botleft   botright
     
   

Scheidingsjurist/mediator echtscheiding
Notarieel jurist Gombert
ouderschapsplan
beeindiging samenlevingscontract.html

alimentatie en echtscheiding
verdeling woning
mr Gombert en mediation
Scheidingsjurist Gombert Haarlem
scheidingsbemiddeling
echtscheiding en kinderen
echtscheiding en huis
conflictbemiddeling