Echtscheidingsnotaris Gombert
  topleft   topright

 

 

Scheidingsbemiddeling

Lees meer over scheidingsbemiddeling

Bij een scheiding is het van belang dat er open wordt gecommuniceerd tussen de voormalige partners. Met een blik op de toekomst moet er worden gekeken naar een voor beiden zo voordelig mogelijke oplossing en bemiddeling door mr Gombert is de beste wijze om dit niet alleen op het persoonlijk vlak, maar vooral ook juridisch op de juiste wijze aan te pakken.

Bij scheidingsbemiddeling (of mediation) begeleidt notarieel jurist mr Liesbeth A.E. Gombert de onderhandelingen en laat de beide partijen zelf tot een beslissing komen. Deze wordt dus niet van bovenaf opgelegd, zij helpt partijen om tot een overeenstemming te komen.

Omdat bij scheidingbemiddeling de scheidingsbemiddelaar geen uitspraak doet, zijn het de partijen zelf die tot een oplossing komen. Een scheidingsbemiddelaar is dus op veel vlakken waardevol, omdat een bemiddeling dus niet zorgt voor een van bovenaf opgelegde beslissing.

Neem contact op met scheidingsbemiddelaar en notarieel jurist mr Gombert om verder te spreken over bemiddeling bij scheiding.

Lees meer over scheidingsbemiddeling

Informatieve links

Scheidingsjurist/mediator echtscheiding
Notarieel jurist Gombert
ouderschapsplan
beeindiging samenlevingscontract alimentatie en echtscheiding
verdeling woning
mr Gombert en mediation
Scheidingsjurist Gombert Haarlem scheidingsbemiddeling
echtscheiding en kinderen
echtscheiding en huis
conflictbemiddeling

 
  botleft   botright