Logo Notaris Gombert
  topleft   topright
 

MEDIATION EN CONFLICTBEMIDDELING

Bemiddeling lost geschillen op

Een conflict hebben is vervelend en tijdrovend. Het inschakelen van een onafhankelijke bemiddelaar, ook wel mediator genoemd, kan in dat geval uitkomst bieden. De mediator is volledig onafhankelijk en is opgeleid om conflicten tot een oplossing te brengen.

Mediation is zinvol onderhandelen, in een zorgvuldig bemiddelingsproces. Een neutrale bemiddelingsdeskundige (mediator) brengt de communicatie weer op gang. Hij/zij begeleidt de onderhandelingen en bewaakt het proces. Liever geen juridische standpunten en touwtrekkerij. Uw zakelijke en persoonlijke belangen staan voorop. Mediation kijkt naar de toekomst.

Belangrijk is dat de mediator geen uitspraak doet. Hij/zij helpt de partijen om een eigen, gezamenlijke oplossing te bereiken. Dat werkt meestal veel beter dan een oplossing "van bovenaf".

Na afronding van de onderhandelingen kunt u door de mediator een zogenoemde vaststellingsovereenkomst laten opstellen. Hierin worden de gemaakte afspraken op een juridisch verantwoorde wijze vastgelegd.

Lees verder Lees verder >

 
  botleft   botright
     
   

Scheidingsjurist/mediator echtscheiding
Notarieel jurist Gombert
ouderschapsplan
beeindiging samenlevingscontract.html

alimentatie en echtscheiding
verdeling woning
mr Gombert en mediation
Scheidingsjurist Gombert Haarlem
scheidingsbemiddeling
echtscheiding en kinderen
echtscheiding en huis
conflictbemiddeling