Logo Notaris Gombert
  topleft   topright
 

ECHTSCHEIDING & KINDEREN

Kinderen kunnen grote schade ondervinden als de ouders lang met elkaar strijden. Hoe minder het verdriet en de boosheid over de scheiding invloed hebben op de omgang met de kinderen, hoe beter het is. Samen met scheidingsjurist en mediator Gombert worden afspraken gemaakt over:

Ouderschapsplan
Het ouderschapsplan bevat de afspraken die men over de kinderen heeft gemaakt. Ook als je niet gehuwd bent, maar wel als ouders het gezamenlijk gezag over de minderjarige kinderen hebt en uit elkaar gaat is het verplicht om een ouderschapsplan op te laten maken. Liesbeth Gombert kan daarover adviseren. In het ouderschapsplan wordt bijvoorbeeld de toekomstige woonsituatie van de kinderen beschreven, door de week, in weekends en bij bijzondere gelegenheden.

Daarnaast staat de taakverdeling met betrekking tot de zorg voor de kinderen in het ouderschapsplan vermeld maar ook welke ouder welke kosten betaalt en op welke manier (bijvoorbeeld de kinderalimentatie, rechtstreekse betalingen voor studie, vakanties etc.). Voorts zal het ouderschapsplan afspraken over de opvoeding en huisregels, over vakanties, school en medische kwesties bevatten.

Heeft u vragen of wilt u nadere informatie over wat Liesbeth Gombert voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend telefonisch contact op of maak een afspraak voor een bespreking.

Lees meer lees meer >

echtscheidingsnotaris

 

 
  botleft   botright
     
   

Scheidingsjurist/mediator echtscheiding
Notarieel jurist Gombert
ouderschapsplan
beeindiging samenlevingscontract.html

alimentatie en echtscheiding
verdeling woning
mr Gombert en mediation
Scheidingsjurist Gombert Haarlemt
scheidingsbemiddeling
echtscheiding en kinderen
echtscheiding en huis
conflictbemiddeling